SALG AV DEMOSYKLER 

Vi har noen elsykler som har blitt benyttet til demo og utstillinger som vi nå selger til sterkt nedsatte priser. Det er et begrenset utvalg, med dette er muligheten til å sikre seg neste års elsykkel til en veldig hyggelig pris.

Er dette noe for deg tar du kontakt med Dag Østby på: dag@rayvoltbike.no eller på 47 28 75 20. Demosykklene er utstilt i Tønsberg og kan testes.

RAYVOLT TORINO POWER GRÅ - NÅ KUN 34.990,-

torino_grey_power_v2

DEMOPRIS 34.990,-

Rayvolt Torino Power er en sporty variant av flaggskipet Rayvolt Cruzer. Den aggressive formen på rammen minner om en ung okse (taurs på latin) og derav navnet. Modellen har de samme funksjonene, motorkraft (1100 watt) og teknologien som i en Cruzer. Med sin ergonomiske geometri, kompakte profil og lavere tyngdepunkt åpner den for mer offensiv sykling. Power modellen på bildet kommer med standard batteri og med LED-lys forann.

Les mer om sykkelen her

cruzer_green_power_v2

DEMOPRIS 34.990,- 

Rayvolt Cruzer Power Green er inspirert av klassiske motorsykler som Indian og 60-tallets Cafe Racere. Tidløst design kombineres med innovativ teknologi gjør dette til en unik elsykkel med høy kvalitet. Cruzer Power har en 1100 watts motor og standard batteri. Kommer med skinnskjermer og LED lys.

LES MER OM OG SE FILM AV RAYVOLT CRUZER HER

cruzer_grey_smart_v2

DEMOPRIS 29.990,- KUN EN SYKKEL IGJEN

Rayvolt Cruzer Smart Grå er inspirert av klassiske motorsykler som Indian og 60-tallets Cafe Racere. Tidløst design kombineres med innovativ teknologi gjør dette til en unik elsykkel med høy kvalitet. Cruzer Smart har en 400 watts motor og standard batteri. Kommer med stålskjemer og LED lys.

LES MER OM OG SE FILM AV RAYVOLT CRUZER HER

ambassador_burgundy_v2

DEMOPRIS 34.990,-

Rayvolt Ambassador er vår elektriske herregårdsykkel. Denne delikate, men likevel sterke elsykkelen balanserer et retro utseende med masse tekniske detaljer, som treffer de tradisjonelle sykkelentusiastene. Kommer med 400 watts motor og styres med EIVA app.

Les mer om Ambassador her

rayvolt_logo_square

Rayvolt Scandinavia AS - importør av Rayvolt Bike til det skandinaviske markedet.

Kontakt oss

Rayvolt Scandinavia AS
920742785 MVA

Måkeveien 2B
3112 Tønsberg

post@rayvoltbike.no

400 00 338

TorinoWide-4
TorinoWide-11
Handlekurv
Skroll til toppen