Om oss

GÅRSDAGENS SJARM- DAGENS TEKNOLOGI - MORGENDAGENS LØSNING

history_image

Rayvolt retrosykler ble skapt av den franske gründeren Mathieu Rauzier. Før han startet opp Rayvolt arbeidet han som marineingeniør, skipper, fotograf i San Francisco, og webdesigner i Barcelona. Kombinert med sin lidenskap for surfing var han med å utvikle Starbords første SUP og senere delaktig i  lanseringen av Dream E-Bikes.

Sammen med Rayvolts engasjerte tema i Barcelona har de utviklet en range av elsykler som ruller i byer over hele verden. Rayvolts filosofi er å utvikle en alternativ måte å bevege seg på som en ren, høyteknologisk og stilfull. Navnet Rayvolt består av elementene sol (RAY) og den elektriske enheten (VOLT) som sammen skaper det vi kaller den elektriske Rayvolution.

Rayvolt er i dag et av elsykkel-markedet mest innovative aktør. Over hele verden ruller det nå en range fra strandcruisere til klassiske modeller for beviste pendlere i bysentrum. I tillegg til å videreføre og implementere lidenskapen for sykling og miljø, er målet større. Rayvolt skal bidra til å eliminere to-hjuls kjøretøy som går på fossilt brensel, til fordel for sykler som går på ren energi.

Selskapets egenutviklede tekniske løsninger blir styrt av smart computeren EIVA. Kombinert med signaturdesign fra en rekke stilperioder leverer man en range av tidløse elsykler med nostalgisk design. Fokuset vil fortsatt være ren energi kombinert med uforglemmelige sykkelturer. Du vil vite om du vil ha en Ravyolt sykkel eller ikke når du ser den eller tar din første prøvetur. Rayvolt dreier seg om velge sin egen stil og kvalitet, hele veien.

Rayvolt Scandinavia holder til i Tønsberg og består av et lite team som kjenner og har fulgt skaperne av Rayvolt i flere år, og som vil etablere merket slik som Mathieu Rauzier og hans team har gjort med suksess i land etter land. Ønsker du å være med på denne reisen så tar du kontakt med oss her.

JOIN THE RAYVOLUTION

Ønsker du å være med på reisen som forhandler?

Ta kontakt med oss!

rayvolt_logo_square

Rayvolt Scandinavia AS - importør av Rayvolt Bike til det skandinaviske markedet.

Kontakt oss

Rayvolt Scandinavia AS
920742785 MVA

Måkeveien 2B
3112 Tønsberg

post@rayvoltbike.no

400 00 338

TorinoWide-4
TorinoWide-11
Handlekurv
Skroll til toppen