JOIN THE RAYVOLUTION 

VÅRE POPULÆRE HJELMER ER TILBAKE PÅ LAGER

VI LANSERER X ONE

X One er den første modellen fra Rayvolts nye merke eXXite. Der Rayvolt sykklene henter inspirasjon fra vintage og retro, har eXXite blikket rettet mot fremtiden. Med X One setter vi en ny standard for elsykkler. Flere nye og patenterte løsninger løfter sykklenes ytelse opp på et nytt nivå.

Lanseres i Norge tidlig våren 2021 - LES MER HER

Vi har noen elsykler som har blitt benyttet til demo og utstillinger som vi nå selger til sterkt nedsatte priser. Er dette noe for deg ta kontakt med Dag Østby på: dag@rayvoltbike.no eller på 47 28 75 20. Det er et begrenset utvalg, med dette er muliheten for å sikre seg årets elsykkelnyhet til neste års sesong. Kan testes på vårt showrom i Tønsberg.

Se priser her

- En modell som plasserer seg litt på siden, er Rayvolt Cruzer med sitt gjennomførte MC-liknende design. Her går det i lær og stål, som gjør sykkelen tung, men samtidig veldig solid. Rayvolt gjør det meste selv og Cruzer er mer eller mindre Rayvolt fra topp til tå – og det inkluderer dekkene. Den kraftige motoren er montert på bakhjulet, noe som gir en liten dyttes-fremover-effekt, og har noe som kanskje er mer spesielt enn Meridaens automatgir: batteriet regenereres nemlig ved oppbremsing. Dette er elsykkelen for deg som ønsker å skille deg ut og som ikke er redd for litt oppmerksomhet i hverdagen. Skriver Dagbladet og gir oss terningkast 4

"THE HARLEY DAVIDSON OF E-BIKES" - TOP GEAR 

VG OG TEK.NO HAR TESTET CLUBMAN OG TORINO

DAGBLADET OG DIN SIDE HAR TESTET CRUZER

SKREDDERSY DIN EGEN CRUZER NÅ

UT Å CRUZE MED RAYVOLT CRUZER

TEK.NO OG VG HAR TESTET RAYVOLT

Skjermbilde 2020-02-09 kl. 19.05.44

Rayvolt startet årets grønne vintermåneden februar med å delta på Norwegian Fashion Week, hvor hele den norske motebransjen var samlet.

Som en et friskt pust i det norske sykkel markedet var Rayvolts ulike modeller og fargekombinasjoner en del av showet. På messen fikk vi et hyggelig besøk av magasinet tek.no som dekker elsykkel bransjen og nyhetene nøye.

Denne gangen tok de en grundig sniktitt på våre ulike modeller. Her kan du lese deres inntrykk av elsykkelen dom de mener skiller seg fra mengden.
tek.no - spiller for alvor på retrofølelsen 

KLEDD FOR RAYVOLT

SKREDDERSY SYKKEL TIL DIN BEDRIFT

Vi designer skreddersydde elsykler  til din bedrift. Stadig flere tilbyr sine ansatte å bruke elsykkel I jobbsammenheng. Hvorfor ikke gjøre det slik at dere virkelig synes i bybildet. Ved bruk av elsykler sparer dere mye penger på taxi og parkering, og ikke minst sparer dere tid, samtidig som dere tar et ansvar for deres nærmiljøet.

I motsetning til vanlig sykler og personbiler er det fradrag på inngående mva. ved kjøp av elsykler. Med dette kuttes 20% av kostnaden for deres bedrift.

Det gjøre heller ikke noe at det er gøy å sykle en Rayvolt og at deres bedrift vil bli lagt merke til som et friskt pust i bygatene. Ta kontakt med oss nå, så kommer vi med et forslag på design og priser.

Les om skatteetatens regler om elsykler og merverdiavgift på elsykkel her:

Fordeler

Levering

Bring leverer sykler med Stykkgods og andre produkter med Servicepakke. Du får melding per SMS og sporingskode.

Klarna

Klarna gir deg mulighet til å betale nå, dele opp eller betal senere. Klarna gir deg en Smooth betaling.

Skreddersydd sykkel

Syklene har store muligheter for skreddersøm. Ta kontakt og vi hjelper deg.

rayvolt_logo_square

Rayvolt Scandinavia AS - importør av Rayvolt Bike til det skandinaviske markedet.

Kontakt oss

Rayvolt Scandinavia AS
920742785 MVA

Måkeveien 2B
3112 Tønsberg

post@rayvoltbike.no

472 87 520

TorinoWide-4
TorinoWide-11
Rull til toppen