VI STARTER INNSPURTEN PÅ SALGET

HØSTPRIS PÅ VÅRE FAVORITTER 

Kopi av Uten navn

RAYVOLT CRUZER OG TORINO MED STANDARD BATTERI NÅ KUN 39.000,-

BESTILL HER

cruzer_green_power_v2

RAYVOLT CRUZER POWER - NÅ 39.000,-

Rayvolt Cruzer Power er inspirert av klassiske motorsykler som Indian og 60-tallets Cafe Racere. Tidløst design kombineres med innovativ teknologi gjør dette til en unik elsykkel med høy kvalitet.

Motoren er spesialutviklet av Rayvolt og benytter sin egen programvare i den innebygde kontrollen. Ved å plassere motoren i bakhjulet kan Rayvolt benytte en kraftige motorer med maksimal kraft på 1000W, og nominell motorkraft på 250W. Motoren modifiseres via appen EIVA der maksimal hastighet er 25 km per time.

Batteri - Standard, Samsung Li-ion 48V - 10.5Ah (504Wh) - rekkevidde fra 50 til 60 km. Dual batteri 48V – 21Ah (1008Wh) - rekkevidde fra 80 til 120 km. Rekkevidde er avhengig av vekt, nivå på pedalinngang og terreng.

Lader - Li-ion Smartlader, 54V og 4A. Ladetid 2 - 3 timer

EIVA kjørecomputer er Rayvolts egne programvare som kontrollerer, tilpasser og overvåker din sykkel via Bluetooth. Kobles til din sykkel via Bluetooth. Computeren festes i holder på styret. Alternativt installeres appen gratis på mobil (App Store og Google Plus).

Fartsjustering - Pedal assistanse PAS og throttleIntelligent gyroskop leser terrenget og bidrar til at motoren justerer seg automatisk. Den elektroniske kranken er utstyr med lastecelle som måler dreiemomentet og hastigheten på kranken.

Bremser - Hydrauliske skivebremser bak- og forhjul. Med det elektronisk regenerativt bremsesystemet IRBS lades batteriene opp ved nedbremsing.

Krank - Rayvolt todelt veivstystem

Dekk 26" * 3"

Ramme Carbon steel – vekt 34 kg

Skinndetaljer Kombinasjon av ekte skinn og kunstskinn

RAYVOLT TORINO POWER - NÅ 39.000,-

torino_grey_power_v2

Rayvolt Torino er en sporty variant av flaggskipet Rayvolt Cruzer. Med sin ergonomiske geometri, kompakte profil og lavere tyngdepunkt åpner den for mer offensiv sykling.

Motoren er spesialutviklet av Rayvolt og benytter sin egen programvare i den innebygde kontrollen. Ved å plassere motoren i bakhjulet kan Rayvolt benytte en kraftige motorer med maksimal kraft på 1000W, og nominell motorkraft på 250W. Motoren modifiseres via appen EIVA EU der maksimal hastighet er 25 km per time.

Batteri - Standard, Samsung Li-ion 48V - 10.5Ah (504Wh) - rekkevidde fra 50 til 60 km. Dual batteri 48V – 21Ah (1008Wh) - rekkevidde fra 80 til 120 km. Rekkevidde er avhengig av vekt, nivå på pedalinngang og terreng.

Lader - Li-ion Smartlader, 54V og 4A. Ladetid 2 - 3 timer

EIVA kjørecomputer - Rayvolts egne programvare som kontrollerer, tilpasser og overvåker din sykkel via Bluetooth. Kobles til din sykkel via Bluetooth. Computeren festes i holder på styret. Alternativt installeres appen gratis på mobil (App Store og Google Plus).

Fartsjustering - Pedal assistanse PAS og throttle - Intelligent gyroskop leser terrenget og bidrar til at motoren justerer seg automatisk. Den elektroniske kranken er utstyr med lastecelle som måler dreiemomentet og hastigheten på kranken. Throttelen gir deg startfart opptil 6 km i timen.

Bremser - Hydrauliske skivebremser bak- og forhjul. Med det elektronisk regenerativt bremsesystemet IRBS lades batteriene opp ved nedbremsing. IRBS er koblet opp mot EIVAs innebygde gyroskop slik at sykkelen kan lese terrenget du sykler i og tilføre nødvendig mengde regenerativ bremseffekt i forhold til vinkelen på bakken.

Krank - Rayvolt todelt veivstystem

Dekk 26" * 3"

Ramme Steel – vekt 34 kg

BLI KJENT MED CRUZER

RAYVOLT TORINO 

Se Kikspros film av Rayvolt Torino i Oslo. Dette er sykkelen du trygt kan møte høsten med. Prøvekjøres hos Vintage Vélo Oslo i Markveien 35B

                                        VÅRE MODELLER

CRUZER -"THE HARLEY DAVIDSON OF E-BIKES" - TOP GEAR 

VI ÅPNER CONCEPT STORE I OSLO 

IMG_1635
VVOvisitcard

Det er med stor glede og spenning vi åpner vår Concept Store hos Oslo Vintage Vélo i Markveien 35. Midt på Grünerløka der syklister i alle kategorier ferdes kan du nå se og teste alle våre Rayvolt modeller. VVO  skreddersyr og selger også klassiske vintagesykler i sitt showrom og verksted. Her møter du daglig leder Chuc som i lang tid har skrudd og solgt byens kuleste sykler. Han brenner for at folk skal finne sin rette og personlige sykkel. Vil du ta en prat med Chuc så sving innom eller ring ham på: 95488857.

NY CLUBMAN PÅ PLASS

DSC03301-kopi

VG OG TEK.NO HAR TESTET CLUBMAN OG TORINO

DAGBLADET OG DIN SIDE HAR TESTET CRUZER

SKREDDERSY DIN EGEN CRUZER NÅ

TEK.NO OG VG HAR TESTET RAYVOLT

Skjermbilde 2020-02-09 kl. 19.05.44

Rayvolt startet årets grønne vintermåneden februar med å delta på Norwegian Fashion Week, hvor hele den norske motebransjen var samlet.

Som en et friskt pust i det norske sykkel markedet var Rayvolts ulike modeller og fargekombinasjoner en del av showet. På messen fikk vi et hyggelig besøk av magasinet tek.no som dekker elsykkel bransjen og nyhetene nøye.

Denne gangen tok de en grundig sniktitt på våre ulike modeller. Her kan du lese deres inntrykk av elsykkelen dom de mener skiller seg fra mengden.
tek.no - spiller for alvor på retrofølelsen 

KLEDD FOR RAYVOLT 

SKREDDERSY RAYVOLT TIL DIN BEDRIFT

Vi designer skreddersydde elsykler  til din bedrift. Stadig flere tilbyr sine ansatte å bruke elsykkel I jobbsammenheng. Hvorfor ikke gjøre det slik at dere virkelig synes i bybildet. Ved bruk av elsykler sparer dere mye penger på taxi og parkering, og ikke minst sparer dere tid, samtidig som dere tar et ansvar for deres nærmiljøet.

I motsetning til vanlig sykler og personbiler er det fradrag på inngående mva. ved kjøp av elsykler. Med dette kuttes 20% av kostnaden for deres bedrift.

Det gjøre heller ikke noe at det er gøy å sykle en Rayvolt og at deres bedrift vil bli lagt merke til som et friskt pust i bygatene. Ta kontakt med oss nå, så kommer vi med et forslag på design og priser.

Les om skatteetatens regler om elsykler og merverdiavgift på elsykkel her:

Fordeler

Levering

Bring leverer sykler med Stykkgods og andre produkter med Servicepakke. Du får melding per SMS og sporingskode.

Klarna

Klarna gir deg mulighet til å betale nå, dele opp eller betal senere. Klarna gir deg en Smooth betaling.

Skreddersydd sykkel

Syklene har store muligheter for skreddersøm. Ta kontakt og vi hjelper deg.

rayvolt_logo_square

Rayvolt Scandinavia AS - importør av Rayvolt Bike til det skandinaviske markedet.

Kontakt oss

Rayvolt Scandinavia AS
920742785 MVA

Måkeveien 2B
3112 Tønsberg

post@rayvoltbike.no

472 87 520

TorinoWide-4
TorinoWide-11
Rull til toppen